Tavellist i olika storlekar – Alltidrea.se

Tavellister i olika storlekar

Om du letar efter en tavellist för att visa upp dina favoritkonstverk eller foton så har du kommit rätt. Hos oss på Alltidrea.se hittar du ett brett utbud av tavellister i olika storlekar, perfekta för att passa just dina behov.

Tavellist på 200 cm

Vår populära tavellist på 200 cm är perfekt om du vill skapa en imponerande gallerivägg hemma. Med dess generösa längd kan den rymma många konstverk eller foton samtidigt som den ger ett stilrent intryck. Tavellisten finns i flera olika färger och material såsom trä och metall, vilket gör det lätt att matcha med din övriga inredning.

Tavellist på 40 cm

Om du söker efter en mindre tavellist så kan vår modell på 40 cm vara ett bra alternativ. Den är perfekt för mindre ytor eller för att visa upp ett enskilt konstverk eller foto. Trots sin mindre storlek så ger den en fin touch till ditt hem.

Tavellist på 30 cm

Letar du efter en ännu mindre tavellist så kan vår modell på 30 cm passa dig. Den är idealisk för små utrymmen som hallen eller badrummet och ger dig möjlighet att visa upp din personliga stil även där.

Oavsett vilken storlek du väljer så kan du vara säker på att våra tavellister håller hög kvalitet samtidigt som de erbjuds till rabatterade priser här hos Alltidrea.se. Så varför inte skapa din egen unika gallerivägg idag med hjälp av våra tavellister?

Leave a Reply

Your email address will not be published.