Ljungbergs Textil Outlet – Tyg Outlet i Rydboholm

Ljungbergs Textil Outlet – Tyg Outlet i Rydboholm

Välkommen till Ljungbergs Textil Outlet, din nya favoritdestination för tyger! Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetstyger från Ljungbergs Textil, till otroligt låga priser.

Hitta dina favorittyger på vår outlet

På vår outlet hittar du allt från möbeltyger och gardiner till klädtyger och accessoarer. Vårt sortiment uppdateras regelbundet med nya produkter, så det finns alltid något nytt att upptäcka. Och med våra rabatterade priser kan du köpa mer för mindre!

Lär känna Ljungbergs Textil

Ljungbergs Textil är en välrenommerad textiltillverkare med över 100 års erfarenhet inom branschen. Företaget grundades år 1899 i Rydboholm och har sedan dess levererat högkvalitativa tyger till både privatpersoner och företag.

Besök vår butik i Rydboholm

Vår outlet-butik ligger i hjärtat av Rydboholm och är lättillgänglig med bil eller kollektivtrafik. Hos oss kan du botanisera bland våra tyger, känna på materialet och få personlig rådgivning från vår kunniga personal. Vi ser fram emot att välkomna dig till Ljungbergs Textil Outlet!

Slå två flugor i en smäll genom att besöka Ljungbergs Textil Outlet – din nya favoritdestination för tyger, och upptäck vårt breda sortiment av rabatterade produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.