Ljungbergs Möbler Backaplan – Alltidrea.se

Möbler i Backaplan hos Ljungbergs Möbler

Hos Ljungbergs Möbler på Backaplan hittar du allt du behöver för att inreda ditt hem med stil. Vi har ett stort utbud av möbler och inredning till riktigt bra priser. Oavsett om du letar efter en soffa, en säng eller en matgrupp så har vi något som passar just dig.

Besök vår möbelaffär på Backaplan

Vi finns belägna på Hisingen och är lättillgängliga från både Göteborgs centrum och Kungsbacka. Vår butik är öppen alla dagar i veckan och vårt kunniga personal står alltid redo att hjälpa dig att hitta det perfekta valet för ditt hem.

Ett brett sortiment av hög kvalitet

Våra möbler är handplockade från de bästa leverantörerna runtom i världen. Vi erbjuder allt från klassiska designmöbler till moderna och trendiga möbler. Oavsett vilken stil du föredrar så kan vi hjälpa dig att hitta det du söker.

Rabatterade priser på möbler i Backaplan

Hos Ljungbergs Möbler får du alltid hög kvalitet till ett bra pris. Vi har löpande erbjudanden och kampanjer på våra produkter, så passa på att besöka oss regelbundet för att se vad som är på rea just nu.

Lampor och skor i Backaplan

Förutom möbler så har vi även ett brett sortiment av lampor och skor. Vi strävar efter att erbjuda allt du behöver för att inreda ditt hem från en och samma plats. Besök vår butik idag för att upptäcka alla våra produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.