Gasolgrill Landmann ICA Maxi – Alltidrea.se

Gör ett klipp på gasolgrillar från Landmann och Weber hos ICA Maxi

Vid säsongens slut är det dags att fynda bland de sista grillarna innan hösten kommer smygande. Hos ICA Maxi hittar du just nu fantastiska erbjudanden på gasolgrillar från varumärket Landmann, men också Weber-grillar till reducerat pris.

Erbjudanden du inte vill missa

Hos ICA Maxi finns allt du behöver för en lyckad grillkväll, oavsett om du föredrar att grilla med gas eller kol. Vårt sortiment inkluderar både stora och små modeller av gasol- och kolgrillar som passar perfekt för trädgårdsfester, campingresor eller bara en trevlig middag hemma.

Just nu kan vi erbjuda dig unika priser på populära modeller från välkända märken som Landmann och Weber. Passa på att investera i en kvalitativ grill som gör din matlagning både roligare och mer effektiv. Behöver du hitta ett sätt att finansiera grillen kan du låna pengar utan UC och kom igång med grillandet inom kort. Nästan allt blir godare på grillen.

Utförsäljning av Landmann grillar

Landmann är en av de mest kända tillverkarna av grillar i Europa, och deras gasol- och kolgrillar har blivit synonymt med hög kvalitet och god design. Nu har du chansen att skaffa en Landmann-grill till ett riktigt bra pris hos ICA Maxi.

Titta in på vår hemsida för att se vårt utbud av gasolgrillar från Landmann, inklusive modeller som Rexon och andra favoriter. Du kan också hitta olika tillbehör till din grill, som extra skydd, rostfria galler eller smarta verktyg.

Weber-grillar på rea

Weber är ett annat populärt varumärke bland grillfantaster världen över. Deras klassiska kettle-grillar är legendariska, men Weber erbjuder också moderna gasolgrillar i olika storlekar och prisklasser.

Hos ICA Maxi kan du nu köpa en Weber-grill till rabatterat pris. Kolla in vår hemsida för att se vilka modeller vi har i lager just nu.

Köp din nya grill hos ICA Maxi

Vi vet hur viktigt det är att ha rätt verktyg när man ska grilla mat utomhus. Hos oss på ICA Maxi kan du därför alltid räkna med högsta kvalitet på våra produkter samt bästa service från våra kunniga medarbetare.

Surfa in på vår hemsida för att upptäcka fler fantastiska erbjudanden och kampanjer på grillar, både gasol- och kolgrillar. Vi har också ett brett utbud av andra produkter som passar perfekt för en lyckad grillkväll – från färskt kött till grönsaker och annat gott.

Köp din nya grill hos ICA Maxi idag, så är du redo för en härlig sommar full av god mat och trevligt umgänge med familj och vänner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.