Hyllplan i ek – Rusta

Hyllplan i Ek – Rusta

Välkommen till Rustas sortiment av hyllplan i ek! Här hittar du allt från bänkskivor till limträskivor, lagerhyllor, högskåp och säkerhetsskåp.

Stort utbud av hyllor och hyllplan i ek

På Rusta kan du hitta hyllplan som passar alla dina behov. Vårt sortiment inkluderar både enkla och stilrena varianter samt mer robusta lösningar för tuffare miljöer.

Hyllor för alla rum

Vi har ett stort utbud av hyllor som passar perfekt för både hemmet och kontoret. För att organisera din garderob kan du exempelvis använda våra praktiska skoställ eller hyllor med klädstänger.

Lagerhylla i ek

För förrådet eller verkstaden är vår lagerhylla med flera plan den optimala lösningen. Hyllan är stabil och tål tung belastning, och kan anpassas efter dina behov med extra hyllplan.

Säkerhetsskåp i ek

För att förvara värdefulla föremål eller dokument säkert rekommenderar vi våra säkerhetsskåp. Skåpen finns i flera olika storlekar och är tillverkade av kraftigt stål med en yta i fin ekfinish.

Beställ online eller besök oss på Rusta

På Rustas hemsida kan du smidigt beställa alla våra produkter online och få dem levererade direkt hem till dörren. Alternativt kan du besöka någon av våra butiker för att se sortimentet på närmare håll.

Kom in till din närmaste Rusta-butik idag för att fynda bland vårt breda utbud av hyllor och hyllplan i ek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.