Darttavla Biltema – Alltidrea.se

Köp Darttavla & Tillbehör Hos Biltema Online

Hos Biltema hittar du allt som behövs för en riktigt härlig spelnatt med dina vänner eller familjemedlemmar. För att kunna spela på rätt sätt behöver du naturligtvis ha en bra darttavla och det är här vi kan hjälpa dig.

Darttavlor För Barn Och Vuxna

Biltema har ett stort utbud av darttavlor i olika storlekar, material och prisklasser. Du kan välja mellan traditionella tavlor med pilhål eller modernare varianter med elektroniska poängräknare.

Tillbehör Som Kardborre Och Magnetisk Färg

Förutom själva darttavlorna erbjuder vi också andra tillbehör som kan göra din spelnatt ännu roligare. Du hittar bland annat kardborreband för att fästa tavlorna på väggen, magnetisk färg för att skapa en egen darttavla hemma samt snygga skåp för att förvara dina pilset.

Elektronisk P-Skiva

Vid parkering kan det vara svårt att veta hur länge du har stått på en viss plats. För att undvika böter och straffavgifter kan du använda dig av vår elektroniska p-skiva som automatiskt registrerar när du parkerat och räknar ut hur länge du står på platsen. En praktisk produkt som sparar både tid och pengar.

Köp Darttavla Biltema Online

Hos Biltema kan du köpa din nya darttavla och tillbehör online eller besöka någon av våra butiker runtom i landet. Vi har alltid bra priser, snabb leverans och hög kvalitet på alla produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.